0   34
3   40
2   71
2   46
1   57
4   57
2   75
1   40
5   62
2   59

Update: Cura Beauty Help by Zenyth

Am revenit dupa o perioada lunga, lunga in care nu am mai scris nimic pe blog si nici nu am mai fost activa pe retelele de socializare. Oboseala fizica si starea emotionala nu prea buna si-au spus cuvantul.

Pentru ca am reusit sa trec cu bine prin toate problemele din ultima perioada, am decis sa fac un update referitor la cura cu suplimentul alimentar Beauty Help by Zenyth. Daca ai citit acest articol stii ca dupa 3 saptamani de folosire ma asteptam sa obtin rezultate mult mai bune decat am observat.

 

Dupa ce am vorbit cu cei de la Zenyth si am analizat bine situatia, am decis sa continui cu o cura de aproximativ o luna jumatate, timp in care am observat anumite schimbari la nivelul tenului, unghiilor si parului.

  • Prima imbunatatire pe care am observat-o a fost la nivelul unghiilor, acestea au devenit mult mai rezistente si nu se mai exfoliau. Am avut si mai multa grija de ele si am incercat sa am mereu lac de unghii aplicat.
  • Urmatoarea imbunatatire a fost la nivelul parului, acesta a crescut foarte mult in ultima perioada si nu-mi vine sa cred cat de mult. Ma uitam zilele trecute la pozele in care era foarte scurt si sunt foarte uimita de lungimea pe care parul meu o are acum.
  • O a treia imbunatatire am observat-o in tonusul avut in ultima perioada, m-am simtit mult mai plina de energie, chiar daca a fost o perioada nebuna, cu multe festivaluri si multe nopti nedormite.
  • In ceea ce priveste tenul, am observat o uniformizare a culorii, o usoara minimizare a porilor, iar cearcanele sunt mai putin vizibile.

Dupa o luna in care nu am dormit foarte mult, am fost la 3 festivaluri si jumatate, am avut multe nopti nedormite din cauza durerilor de spate, pot sa spun ca tenul arata la fel de bine cum arata imediat dupa terminarea curei si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute.

De foarte multe ori mi se intampla sa nu fiu foarte incantata initial de un produs, dar dupa ce-i mai acord o sansa sa fiu extrem de multumita. La fel este si cazul Beauty Help by Zenyth. Dupa ce am mai incercat o data, de data aceasta pentru o perioada mai lunga, rezultatele nu au intarziat sa apara.

Tu ce parere ai despre Beauty Help by Zenyth?

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe  FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S

1 Comment

  1. September 15, 2017 / 1:03 pm

    Cura pentru o luna este alcatuita din ingerarea a continutului prafos din cele trei cutii? Ce contin in afara de colagen, care e scris mare pe eticheta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.