3   43
0   34
0   44
0   71
8   39
3   60
8   68
2   63
8   89
2   66

Untold moments | The World Capital of Night and Magic | Impresii din Cluj

Buna,

Weekendul trecut am plecat in Cluj pentru a petrece 4 zile si 4 nopti in cadrul celui mai tare festival, Untold.
Ador muzica electronica si imi doresc de cativa ani sa ajung in Belgia la Tomorrowland. Anul trecut am fost dezamagita ca nu am putut ajunge la Untold din cauza pregatirilor pentru nunta si anul acesta mi-am cumparat abonament pentru toate cele 4 zile la putin timp dupa punerea lor in vanzare.
Drumul din Bucuresti pana in Cluj a fost lung si obositor dar a meritat, imediat ce am ajuns am uitat de acest aspect si am trecut la Party mood ON.

Desi mi-ar fi placut sa fiu prezenta in toate locatiile disponibile, acest lucru nu a fost posibil si, in mare parte, am stat in Ursus Untold Arena.

In ziua 1 m-au lasat placut impresionata Nervo, Fedde le Grand si Tiesto. De la Dimitri Vegas and Like Mike aveam asteptari foarte mari (principalul motiv pentru care am facut acest drum pana la Cluj se invarte in jurul lor), nu au fost slabi dar pauzele lungi si interactiunea cu publicul pe care am vazut-o in toate show-urile lor m-au plictisit. Ma asteptam sa fie inovativi, sa mixeze si alte melodii.

 

Sursa: Untold

In ziua 2 au fost pe gustul meu Dannic si Hardwell. Pentru acesta din urma am mers la primul eveniment White Sensation tinut in Bucuresti.

In ziua 3 am ajuns la Two Loud si W&W. Ambele seturi de muzica mi-au placut, am incercat sa stau in tribuna chiar si cand a intrat pe scena Armin van Buuren (desi nu pot sa-i suport muzica) dar aglomeratia, agitatia si lipsa de educatie a oamenilor din jurul meu m-au facut sa plec de pe station si sa caut un loc linistit.
Dupa ce mi-am luat niste noodles demential de buni, am mers prin parc si am gasit un loc in care te puteai aseza pe niste capite de fan iar muzica era foarte chill.
La putin timp, mi s-a alaturat o parte dintre prietenii mei si am continuat petrecerea pana la 6.30 dimineata.

In ziua 4 am plecat mai devreme catre Ursus Untold Arena si am descoperit ca Ella Eyre canta foarte bine live iar Parov Stelar stie sa faca spectacol. Unul dintre artistii care mi-am placut foarte mult in ultima seara este Afrojack, nu aveam deloc asteptari de la el dar a reusit sa faca super atmosfera.

 

Sursa: Untold
Sursa: Untold

Cateva impresii generale despre Cluj si Untold:
– in fiecare zi am mancat la pranz la Euphoria Biergarden, iti recomand sa mergi acolo – mancare buna, diversitate si deserturi dementiale. Mai au putin de lucrat de timpul la preparare al mancarurilor dar per total, restaurantul este foarte ok;
– am observat ca ziua nu este deloc coada la Credit Point-uri si recomandarea mea, daca vrei sa mergi in viitor la Untold, e sa te duci cat mai devreme posibil sa-ti incarci cardul cu suma de bani de care ai nevoie;
– poti achizitiona bilete/abonamente chiar si in ziua inceperii festivalului, insa cazarea e o problema, asa ca, in momentul anuntarii perioadei, cauta cazare fie pe booking, fie in alte parti. In felul acesta te vei asigura ca preturile nu cresc foarte mult si ca vei gasi ceea ce-ti doresti.

Cu siguranta voi merge si anul urmator la Untold Festival si sper sa ajung, in sfarsit, la Tomorrowland!

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagramYoutube sau pe Snapchat: @stefaniamedelet.

Stefania Medelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.