0   31
0   52
0   71
0   60
4   52
13   124
0   46
2   73
8   84
0   48

Taste of Home by Sorin Bontea, noua linie de gatit Cooking by HEINNER

Inainte de Craciun am participat la un cooking show realizat de Sorin Bontea in cadrul caruia am facut cunostinta cu noua linie de gatit Cooking by HEINNER si anume, Taste of Home.

Mi-au placut foarte mult tigaile din aluminiu teflonat, sunt foarte usoare, se folosesc si se curata usor si se incing imediat. Exista 8 produse de acest tip, sunt din aluminiu turnat, de 5 mm si functioneaza si pe inductie. Ce aduce nou linia Taste of Home? Capacul clasic din sticla a fost inlocuit cu cel din aluminiu cu picaturi care are rolul de a dispersa uniform aburul format in timpul gatirii.

Urmatoarele 8 articole fac parte din linia de fonta. Am acasa o tigaie mica din fonta si este extrem de grea, dar foarte utila. Fonta este cel mai bun conductor termic si este cel mai potrivit material care se poate utiliza in gatirea lenta. La fel ca si linia din aluminiu, linia din fonta poate fi folosita pe inductie. Capacul este tot cu picaturi, ajutand la dispersia aburului si este foarte util, mai ales in cazul preparatelor care stau in cuptor cateva ore.

Bineinteles, cutitele sunt nelipsite din linia Taste of Home by Sorin Bontea. Acestea se gasesc in numar de 6 si au diverse dimensiuni, de la cutite mici pana la santoku, sau cutitul bucatarului. Manerul cutitelor este din lemn natural de acacia, unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn din lume.

Nu stiam foarte multe pana acum despre brandul Cooking by HEINNER , dar am aflat ca a aparut in 2014 si ca portofoliul include produse de menaj, oale, cratite, tigai, tacamuri, etc.

Eu detin un blender vertical marca HEINNER si sunt multumita de calitatea si puterea lui. Cred ca l-ati vazut in multe retete pe profilul meu Instagram.

Ati folosit pana acum produse Cooking by Heinner? Sunteti multumiti de calitatea acestora? Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat aici sau pe paginile de Facebook și Instagram.

Pe pagina de facebook a blogului, dar si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca va invit sa ma urmariti pe  FacebookInstagram si Youtube.  

Pupici, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.