3   43
0   34
0   44
0   71
8   39
3   60
8   68
2   63
8   89
2   66

Peripetii de mireasa la sedinta foto Trash The Dress

Buna,

Ti-am povestit despre peripetiile prin care am trecut cu pregatirile pentru nunta si despre peripetiile din ziua nuntii. Astazi a venit momentul sa-ti spun cum a decurs mica excursie facuta in Roma cu ocazia sedintei foto Trash the dress.

Sa incepem cu biletele de avion: am tot vazut oferte de la inceputul anului dar nu am reusit sa ne hotaram asupra datei. Cand ne-am decis in sfarsit, am cumparat bilete la preturi destul de mari. Cazarea era asigurata deoarece nasii nostri locuiesc in Roma de ani buni, acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Roma. Pe langa asta, aici am petrecut primul concediu in afara tarii impreuna si avem amintiri frumoase din acea perioada.

Cu cateva zile inainte de plecarea pentru sedinta foto, sotul meu a trebuit sa mearga in Germania intr-o delegatie si, din cauza schimbarilor de temperatura, s-a intors cu o mica raceala. Ajunsi in Italia, raceala lui a luat amploare si cateva zile a fost retinut la pat, fara energie, cu febra si frisoane.
Bineinteles, raceala nu m-a ocolit nici pe mine dar am reusit sa o pacalesc cu cateva pastile. In schimb, a doua zi de la sosirea in Roma, m-am trezit cu “2 bubite” de toata frumuseatea, una pe buza, una langa gura. Horror! Deja ma gandeam cum voi arata in pozele pe care urma sa le facem la sedinta foto.

Au trecut cateva zile de cand ajunsesem in Roma si Alex a inceput sa se simta mai bine, a scapat de febra dar inca era lipsit de energie. Bubitele mele inca se tineau tare pe pozitii.
Sedinta foto a tinut 2 zile, timp in care am incercat sa ascund cat de bine am putut cei 2 monstri de pe fata mea dar fara prea mare succes.

Noroc cu Alina, fotografa noatra! I-a facut sa dispara si ne-am ales cu niste fotografii superbe.

Iata mai jos cateva dintre fotografiile de la sedinta foto Trash the dress!

 

 

 

 

 

 

 

Rochia nu prea a fost distrusa, Conversii mei, in schimb, sunt gri acum. In prima zi am mers pe jos peste 10 km, timp in care Alex s-a ales cu niste bataturi de toata frumusetea de la pantofii lui de nunta. A doua zi a trecut la ghetele lui Adidas, sa fie in ton cu mine. :

Pe Alina o gasesti aici. O recomand cu mare placere pentru orice eveniment. Ba mai mult, realizeaza niste fotografii de portret superbe.

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.


Stefania Medelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.