0   31
0   52
0   71
0   60
4   52
13   124
0   46
2   73
8   84
0   48

Mic dejun rapid | Reteta | FoodieMeetsBeauty

Sunt un mare fan al fulgilor de ovaz, mi se pare ca sunt foarte satiosi atunci cand sunt folositi in diverse prepate si sunt usor de incorporat atat in retete dulci, precum si in retete sarate.

Saptamana trecuta am preparat 2 retete simple care folosesc aceeasi baza, intr-una am folosit BeautyHelp by Zenyth, iar in cealalata BioGreens. Despre BeautyHelp am scris detaliat aici experienta mea, iar despre BioGreens ti-am dat mai multe detalii in articolul precedent, pe care il gasesti aici.

Ingredinte pentru baza:

  • 1/2 cupa fulgi de ovaz
  • 1/2 cupa lapte vegetal (eu am folosit lapte de cocos); daca-ti place mai lichid poti adauga 3/4 cupa lapte vegetal
  • 2 lingurite seminte de chia
  • miere sau sirop de agave, dupa gust

Am inceput cu laptele vegetal peste care am adaugat fulgii de ovaz. Au urmat semintele de chia si apoi siropul de agave. Pentru ca aveam la indemana, am adaugat si cativa cacao nibs, sunt crocanti si iti dau impresia de bucatele de ciocolata (optional).

Pana acum am folosit doua cani din sticla pe care le-am achizitionat vara trecuta, mi se par foarte dragute si foarte practice. Am format baza, urmand sa mai adaug cate un ingredient in fiecare dintre acestea.

In prima cana am adaugat o masura de BeautyHelp, iar in cea de-a doua un plic de BioGreens. Am amestecat bine ingredientele, am acoperit cele 2 cani si le-am lasat peste noapte in frigider.

Cand m-am trezit dimineata, aveam doua posibilitati pentru micul dejun. <3

Mie imi place sa prepar tot felul de retete rapide, fara sa depun prea mult efort. Tu ce preferi? Sa pregatesti ceva rapid seara sau sa te trezesti dimineata devreme?

Pe pagina de facebook a blogului, dar si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.