8   48
1   53
2   45
0   38
4   59
4   67
0   34
9   97
2   49
4   62

Experienta mea cu XBody la Pure Shapes | Mi-a placut? | Am observat rezultate?

Hello stranger,

Nu ne-am mai citit de ceva vreme, timp in care am fost foarte ocupata, atat la birou pentru ca mi-am schimbat jobul de 5 luni si acum fac lucruri care imi solicita foate mult atentia, dar care imi plac la nebunie, cat si in timp meu liber.

Ce fac cu timpul liber, v-ati putea intreba. De prin toamna am inceput sa fac mai mult sport, sa am grija cu mancarea pe care o prepar si sa caut tot felul de retete care mai de care mai interesante.

Inaintea sarbatorilor de iarna am primit o propunere de colaborare din partea celor de Pure Shapes prin care ma invitau sa incerc sedintele XBody cu un antrenor personal(XBody Dristor).  Nu am stat pe ganduri prea mult si am acceptat propunerea pentru ca ador provocarile si eram foarte curioasa sa vad cum functioneaza, mai ales ca am citit multe pareri la bloggerite pe care eu le admir si care imi sunt dragi.

Imediat dupa sarbatori m-am prezentat la Pure Shapes Baba Novac, primisem in mesajul de confirmare a programarii cateva detalii, aveam nevoie numai de lenjerie intima si sosete. Ma intrebam de ce as avea nevoie de ele, doar eu nu transpir atat de mult, dar m-am conformat.

Ooo, cat m-am inselat!

La prima sedinta am facut cunostinta cu Gabriel, persoana care detine Pure Shapes, dar si cu Valentin, viitorul meu antrenor personal. Am aflat de la amandoi ce inseamna o sedinta XBody, ce presupune si cum se desfasoara. Am completat un chestionar pentru ca ei isi doresc sa-si cunoasca foarte bine clientii si sa stie daca au probleme de sanatate, daca fac sau au facut sport, sa le inteleaga nevoile si sa-i ajute sa ajunga la rezultatele dorite.

M-am cantarit si mi s-au luat masuratorile initiale pentru a putea observa mai usor daca se obtin sau nu rezultate. Am primit un echipament special compus dintr-un tricou si o pereche de pantaloni pana la genunchi, urmat de costumul XBody care a fost bine umezit cu apa calda inainte.

Dupa ce am fost bine pregatita(am aflat toate informatiile de care aveam nevoie si am imbracat echipamentul si costumul), Valentin a inceput sa creasca intensitatea impulsurilor pentru fiecare grupa de muschi in parte, atat cat mie mi se parea confortabil. Aceste impulsuri sunt transmise catre fiecare grupa de muschi cu ajutorul unor electrozi situati in costum.

Pe tot parcursul antrenamentelor Valentin era langa mine, imi arata cum se face fiecare exercitiu in parte si crestea intensitatea ori de cate ori era nevoie. De la o sedinta la alta tipul exercitiilor s-a modificat si a inceput sa fie tot mai solicitant, dar placut in acelasi timp. Eu ador sa vad ca rezistenta mea creste si incerc sa trag cat mai tare pentru ca rezultatele sa fie si mai bune.

Mi-ar fi placut sa am mai mult timp la dispozitie si sa pot ajunge de minim 4 ori pe saptamana la antrenament, dar acest lucru nu este posibil pentru mine, mai ales ca cele 2 locatii Pure Shapes nu sunt foarte aproape nici de serviciu, nici de casa(eu locuiesc in Cosmopolis si transportul cu Uber sau taxi este destul de costisitor).

In timpul in care mergeam la antrenamene, am avut foarte mare grija la alimentatie, au fost cateva zile in care am mancat numai smoothie-uri, apoi cateva zile in care combinam smoothie-uri si mese solide, iar mai apoi am revenit numai la mancaruri solide, dar in mare parte preparate de mine cu multa grija la ingrediente. As putea spune ca am fost foarte disciplinata si mi-am dat silinta cat am putut de mult.

Stiti cum se zice, summer bodies are made in winter. :))

La finalul celor 4 saptamani de Xbody, am observat urmatoarele in ceea ce priveste masuratorile: la brate si coapse nu s-au schimbat deloc indicatorii, la bust s-au dus 4 cm, in talie 3.5 cm, iar pe cantar s-au vazut 2.7 kg in minus.

Eu sunt foarte fericita de rezultatele obtinute si sunt convinsa ca as fi obtinut rezultate si mai bune daca reuseam sa merg in fiecare saptamana de minim 3-4 ori.

Am uitat sa mentionez ca am avut o saptamana de pauza, timp in care am mers in concediu in Roma si aici am mai mancat una alta, dar cu masura si fara exces.

Daca vreti sa incercati antrenamentele XBody impreuna cu partenerul/partenera voastra, luna acesta, la 2 abonamente achizitionate, al doilea este redus cu 50%. Mai mult, daca vreti sa incercati o sedinta de proba si le precizati codul StefaniaMedelet, aceasta va costa 20 lei, iar daca vreti sa cititi mai multe pareri ale altor persoane care au trecut pragul celor 2 locatii Pure Shapes, precum si mai multe poze din timpul antrenamentelor, intrati pe pagina lor de facebook.

Pe pagina de facebook a blogului, cat si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe  FacebookInstagram, dar si pe Youtube.

Te pup, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.