2   47
0   40
3   51
0   46
0   54
0   29
1   54
2   40
2   45
3   52

Exista lume fara sosete? FoodieMeetsBeauty | Sustinem brandurile romanesti

Chiar daca temperatura de afara a crescut, sosetele fac parte din viata mea si le port zilnic. Ma fac sa ma simt confortabil si parca nu incep ziua cu adevarat daca nu le am in picioare. Chiar si vara, uneori, imi ingheata picioarele stand in casa si nu-mi place aceasta senzatie.

Ieri am redescoperit un brand pe care-l stiam din copilarie si care produce sosete de peste 90 de ani, in aceeasi fabrica din Sebes. CISEROM are o echipa de peste 320 de angajati, standarde tehnologice inalte, iar pretul mediu al unei perechi de sosete este 5 lei.

De cand a inceput perioada de izolare, am incercat sa sustin cat mai mult brandurile romanesti, restaurantele care pun pret pe ingredientele folosite si am incercat sa comand acasa produse de care voi avea nevoie dupa ce vietile noastre vor reveni la normal.

Puteti face si voi asta comandam sosetele preferate de pe site-ul CISEROM.
In plus, folosind codul “stefaniam” beneficiati de 15% reducere la orice comanda.

Pe mine m-au cucerit cu cele colorate si cele cu motiv traditional, sunt preferatele mele. Alex a fost foarte incantat, si el fiind un mare fan al sosetelor colorate. <3

Voi sunteti ca mine? Purtati sosete si vara?

Pe pagina de facebook a blogului, dar si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.