2   38
2   44
3   49
4   41
6   59
7   48
2   37
2   46
2   75
8   40

About me

Buna! Eu sunt Stefania si, daca ai ajuns aici, inseamna ca vrei sa stii mai multe despre mine.

Imi place sa gatesc si imi place sa gatesc retete sanatoase. Pe langa gatit, imi place sa mananc si ma gandesc constant la ce retete pot sa mai incropesc cu ingredientele pe care le am in casa. Sunt o foodie convinsa si sunt mereu in cautare de restaurante si locuri in care sa nu mai fi fost inainte, dar in care sa gasesc un vin bun, o mancare buna si o atmosfera placuta.

Imi place cafeaua si imi plac brunch-urile, mai ales cele luate pe terasa in compania catelului meu, dar si in compania celor dragi (familie si prieteni).

Asa cum imi place sa descopar restaurante noi, la fel imi place sa descopar vinuri noi si sunt constant in cautarea comorilor. Inainte sa urmez un curs despe vinuri, eram consumatoare de vinuri rosii. Dupa ce am inteles cu ce se mananca si cum se imperecheaza vinul si mancarea, mi-am indreptat atentia supra vinurilor albe si rose.

As putea sa vorbesc la nesfarsit despre mine si despre ceea ce-mi place, mai ales pentru ca fac totul cu pasiune si ma entuziasmez de o mie de ori pe zi. Dar asa suntem noi, gemenii, traim totul la extrem.

Urmareste-mi postarile pentru ca vei descoperi retete usor de preparat, retete sanatoase, vei afla mai multe despre vinurile pe care le-am consumat, dar si mai multe despre produsele de beauty & makeup pe care le folosesc (Da! Sunt o mare iubitoare de makeup.).

Te pup, S.