3   43
0   34
0   44
0   71
8   39
3   60
8   68
2   63
8   89
2   66

Degustare cafea S Coffee | Inghetata artizanala @Creamier | Weekend Events

Hello dolls,

Una dintre rezolutiile anului 2016 este sa vizitez cat mai multe restaurante si cafenele si sa descopar cat mai multe locatii noi despre care sa va povestesc.

Astazi va vorbesc despre cafeneaua-gelaterie Creamier unde puteti savura o inghetata artizanala si o cafea buna.

Am ajuns in Creamier la invitatia Gabrielei Butnaru pentru degustarea de cafea S Coffee.
Intr-o sambata dimineata, pe o vreme ploiasa si friguroasa am plecat de acasa si m-am intalnit cu alte 7 bloggerite in Creamier. Eram nerabdatoare si nu stiam cum vor decurge lucrurile.

Desi sunt o mare bautoare de cafea, nu cunosc prea multe informatii despre acest domeniu. Gabriela a fost foarte draguta si a impartasit cu noi o multime de informatii utile, vorbindu-ne despre cafeaua S Coffee pe care o puteti gasi in Creamier sau comandand online pe SCoffee.ro.
Am aflat ca fiecare sortiment de cafea are notele sale specifice, de la ciocolata la caramel sau chiar fructe tropicale. Daca este preparata corespunzator, notele se pot simti cu usurinta.

Cafeaua S Coffee este cafea de specialitate, 100% arabica, boabele verzi sunt atent selectionate si fiecare cafea are propriul profil de prajire, special pentru a ii scoate in evidenta adevarata aroma. Este recomandat a fi consumata dupa 7 zile de la prajire ( atunci incep sa i se echilibreze notele) si pana la 30 zile.
Pentru achizitie, se gaseste in variante de 200 gr si preturile pornesc de la 24 lei (Brazilia) pana la 32 lei (Rwanda).

 

Eu am degustat din sortimentele Guatemala, Ethiopia, Costa Rica, Kenya si Peru, apoi am savurat un espresso Costa Rica. A fost delicios!

Pe langa aceasta cafea minunata, am mancat si o inghetata artizanala preparata in Creamier, realizata din menta-lime-busuioc. Alte sortimente de inghetata (12 la numar): 3 tipuri de ciocolata, vanilie, mango, caramenl sarat, amarena.
Atat sortimentele de cafea, cat si cele de inghetata, se schimba constant.

Atmosfera din Creamier este una foarte primitoare, oamenii sunt foarte ospitalieri si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Mi se pare locatia ideala pentru o iesire cu iubitul sau cu prietenele, mai ales acum cand temperaturile de afara nu sunt prea prietenoase.

 

Multumesc pentru invitatie, Gabriela & Creamier!

 

Va place cafeaua? Ati vizitat Creamier pana acum?

Pupici, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.