Cum am ajuns in Tenerife? | Impresii de vacanta

 

Anul acesta nu aveam nici un plan de vacanta si, pentru ca in prima jumatate a anului am avut foarte multe cheltuieli, credeam ca voi renunta la concediul de vara.

Universul a complotat pozitiv impotriva mea, planetele s-au aliniat si am ajuns in Tenerife.
Cum s-a intamplat asta?

Ei bine, in luna iunie 2 prieteni au gasit o oferta foarte tentanta: zborul cu avionul dus-intors si o saptamana de cazare la numai 350 Euro. La inceput, eram nehotarata si as fi spus NU dar dupa ce am vizionat o multime de vlog-uri din Tenerife, nu am mai stat pe ganduri si am rezervat vacanta.

Abia asteptam sa plec, insa din iunie pana in septembrie era ceva timp.

Bineinteles ca in toata perioada aceasta am cautat informatii, am facut un itinerariu de vacanta si multe, multe planuri.

Astazi iti povestesc numai cum a fost drumul si cat a durat, lunea viitoare revin cu un nou articol in care iti voi descrie cu lux de amanunte traseul pe care l-am urmat si activitatile pe care le-am facut.

De ce e bine sa pleci in vacanta in extra-sezon? Pentru ca mai mereu gasesti oferte mult mai ieftine si daca-ti alegi destinatii unde e tot timpul cald, nu ai de ce sa te ingramadesti in verioada verii cu toata lumea si sa platesti mult mai multi bani.

Am zburat cu Ryanair si am avut o escala lunga, lunga in Madrid (mai bine de 5 ore). Zborul Bucuresti-Madrid a durat 4 ore iar Madrid-Tenerife 3 ore. Am plecat in jurul orei 21.30 din Bucuresti am ajuns a doua zi dimineata in jurul ore 9.00.
Sfatul meu este sa te inarmezi cu o baterie externa, o carte, una-doua reviste si un laptop pe care sa ai cateva filme sau un serial.

Din Tenerife am plecat spre Bucuresti dis de dimineata, in jurul orei 9.00. De aceasta data, escala in Madrid a fost mult mai scurta, am avut timp sa mancam ceva la pranz si ne-am imbarcat imediat in avionul ce urma sa ne aduca inapoi in Bucuresti. Am ajuns aici destul de tarziu, daca-mi mai amintesc bine, cred ca pe la ora 20.30.

Ambele calatorii au fost lungi si obositoare si am simtit din plin diferentele de fus orar dar toata nebunia a meritat, am plecat in grup mare (32 de persoane), ne-am distrat mult si am cunoscut o multime de oameni faini.

Atat pentru astazi, pastrez partea cea mai buna pentru saptamana viitoare.

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Stefania Medelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.