0   37
2   67
8   76
0   47
3   66
4   68
2   78
2   58
0   44
3   46

Budinca de chia cu crema bio din nuca de cocos | Reteta | FoodieMeetsBeauty

O noua zi, o noua reteta pentru micul dejun. Este o masa foarte importanta pentru mine si se intampla foarte rar sa o sar. Tocmai din acest motiv pregatesc cate o budinca sau un alt fel de mancare pentru dimineata, preparand mereu o cantitate mai mare si nu ma mai stresez 3-4 zile.

Aseara am pregatit o budinca de chia pe care am lasat-o sa se gateasca singura in frigider peste noapte. Se poate mai simplu de atat?

Ingrediente folosite:

Se pun toate ingredientele (mai putin fructele congelate) intr-un bol si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena.

Se introduce bolul in frigider si se lasa cateva ore sau peste noapte.

Daca ti se pare ca e prea inchegata compozitia, poti adauga lapte de cocos si sa amesteci pana la omogenizare.

Cand vrei sa mananci, pui cantitatea de budinca dorita intr-ul bol si ornezi cu fructe de padure proaspete sau congelate (eu am mai adaugat cateva bucatele de cacao nibs). Dupa gustul meu, a iesit perfect, sunt foarte incantata de rezultat. Este dulce, desi nu am folosit mult indulcitor, iar aroma de cocos din crema bio se simte foarte bine si foarte placut.

Crema bio din nuca de cocos pentru gatit Isola Bio se gaseste la Biomania. Poti urmari pagina de facebook BIOMANIA RO pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a descoperi o multime de produse sanatoase.

Pe pagina de facebook a blogului, dar si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.