0   51
0   70
0   60
4   52
13   123
0   46
2   73
8   83
0   48
3   69

Review | Tefal Steam Expert QT1020E0 | FoodieMeetsBeauty

Fiind copil, o vedeam pe mama cum calca mereu haine, fiecare tricou, fiecare camasa, fiecare pereche de pantaloni… ma gandeam ca intr-o zi voi fi si eu adult si va veni timpul sa fac aceasta actiune.

Mi se parea interesant, dar, pe masura ce timpul a trecut si a trebuit sa incep sa-mi calc singura hainele, a inceput sa-mi displaca tot  mai mult si mai mult pana cand am inceput sa-mi cumpar haine care nu se sifoneaza foarte usor sau sa le duc la calcat pe cele care aveau neaparat nevoie.

Problema cea mare a intervenit in momentul in care am inceput sa folosesc masina de spalat cu uscator. Pe langa beneficii, aceasta a venit la pachet cu toate hainele sifonate. Poate ca nu am ales o masina de spalat potrivita nevoilor mele, poate ca nu am gasit inca programul potrivit… nu stiu… dar problema hainelor sifonate si cu aspect urat a revenit in forta.

Ajutorul meu a venit de la Tefal Romania si Buzzstore cu aparatul de calcat multifunctional Steam Expert QT1020E0. De cateva luni am inceput sa-l folosesc si de atunci foarte rar mi se intampla sa ies din casa cu imbracaminte sifonata.

De la inceputul lunii septembrie aceasta minunatie a ajuns la mine si a fost pusa imediat la treaba pe toate materialele existente in garderoba familiei, de la rochii din matase & satin pana la blugi si costume barbatesti.

Nu numai ca-si face treaba foarte bine, cred ca este cel mai indragit aparat din casa noastra. Suportul este foarte util, are 3 pozitii diferite (vertical, inclinat si orizontal) – eu il folosesc in pozitie verticala cel mai des deoarce ma ajuta in problemele cu hernia de disc lombara.

Tehnologia Turbo Steam ajuta la inlaturarea eficienta a cutelor cu o presiune de 5 bari, are o putere de 1500 W, iar rezervorul este de 1L (mie mi-a ajuns sa calc destul de multe haine dintr-o singura tura).

Chiar este un real ajutor in fiecare zi si nu cred ca o sa mai lipseasca vreodata din casa mea (#buzzdealtefal).

Tefal Romania, oare aveti si o minunatie portabila? Un fratior/surioara mai mica pentru aparatul de calcat multifunctional Steam Expert QT1020E0?

Tu ai incercat pana acum aparatul de calcat multifunctional Steam Expert QT1020E0? Care este parerea ta?

Pe pagina de facebook a blogului, dar si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.