RO: Revin pe blog dupa o pauza de mai bine de 3 saptamani, dar revin in forta!

Zilele trecute ma uitam prin agendele de pe birou si am inceput sa intocmesc o lista cu ceea ce-mi doresc sa indeplinesc anul acesta. Nu sunt lucruri marete, dar daca reusesc sa respect aceasta lista, cu siguranta, la sfarsitul anului voi fi un om mult mai bun si mai multumit de propria persoana.

In primul rand, imi doresc sa am mai multa grija de sanatatea mea pentru ca la sfarsitul anului 2016 am fost destul de afectata de niste probleme. In prezent urmez un tratament si in acelasi timp incerc sa mananc mult mai sanatos. Vreau sa fac sport constant si sa nu ma mai las distrasa de tot felul de lucruri marunte.

 

Apoi imi doresc sa fiu mult mai ordonata si sa invat sa-mi organizez mintea, timpul si viata, in asa fel incat sa am timp pentru tot ce-mi doresc. De asemenea, vreau sa gasesc acea determinare de care am nevoie pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce mi-am propus.

Imi doresc sa dau tot ce pot oferi la serviciu in materie de creativitate si de productivitate si sa renunt la a mai amana orice sarcina care nu-mi face placere. Vreau sa invat tot mai mult si sa acumulez cat mai multe informatii legate de domeniul in care lucrez.

Planuri legate de blog/canalul meu YouTube?

Imi doresc sa realizez un program saptamanal pe care sa-l pot respecta: pentru blog imi propun sa postez 4-5 articole pe saptamana, iar pe canalul de Youtube vreau sa postez un clip pe saptamana pana in momentul in care voi avea timp sa filmez si sa editez 2 clipuri pe saptamana.

Revenind la planul personal, sper ca in 2017 sa renunt la agitatia distructiva, sa nu ma mai stresez pentru orice “nimic”, sa ascult mai multa muzica si sa merg la cat mai multe concerte si festivaluri de muzica electronica. Untold, here I come!

Imi doresc sa am mai multa grija de prietenii mei, sa inteleg mai bine problemele fiecaruia si sa ajut acolo unde este nevoie, dar si sa sustin prin prezenta sau prin intelegere.

In partea de jos a listei de dorinte pentru 2017 se afla urmatoarele:

 • Un curs de perfectionare in makeup
 • Un curs despre vinuri
 • Un curs despre parfumuri, cum sa le alegem in functie de perioada anului si toti factorii care influenteaza mirosul?

De ce am lasat aceste cursuri la final? Pentru ca in 2016 am inceput cu cel de makeup de la Melkior, un curs de baza, si imi doresc sa aprofundez, dar nu este o prioritate atat de mare. Mai sunt cateva dorinte foarte importante, dar pe care le voi dezvalui numai dupa ce vor fi realizate pentru ca le voi realiza, cu siguranta.

Tu ce dorinte ai pentru 2017?

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe Snapchat, unde ma gasesti cu userul stefaniamedelet sau pe  FacebookInstagram si Youtube.

Te pup, S.

EN: I’m back on the blog after a break for more than 3 weeks, but I’m back for good.

Some days ago, I was watching through my agendas sitting on my desk and I started to make a list of what I want to achieve this year. They aren’t great things, but if I manage to follow this list, for sure, at the end of 2017 I will be a much better person and also happier with myself.

First of all, I wish to take better care of my health because at the end of 2016 I was quite affected by some problems I had. I am currently following a treatment and, at the same time, I am trying to eat healthier. I wish I would do some physical exercises and stop being distracted by all sorts of small things.

Then I want to be more organized and to learn how to organize my thoughts, my time and my life, so that I have time for everything I want to achieve. Also, I want to find that motivation that I need in order for me to finish everything I proposed myself.

At my job, I want to give everything I can provide on the creative side, to be more productive and to quit procrastinating whenever there is a task that I don’t enjoy. I want to learn more and to accumulate as much information as I can whithin my working area.

Plans about my blog/my YouTube channel?

I want to create a Weekly schedule: regarding my blog I intend to post 4-5 articles per week and regarding my YouTube channel I want to post a video weekly. When I will have more time available for filming and editing, I want to post twice a week.

Coming back to the personal plan, I hope that in 2017 I will give up to the destructive anxiety, to stop stressing for “nothing”, to listen more music and to go as many concerts and electronic music festivals. Untold, here I come!

I wish to take better care of my friends, to better understand their problems and to help when needed, but also being there for them understand them.

To the bottom of my 2017 wishlist are the following:

 • An advanced make-up course
 • A wine course
 • A course about perfumes, how to choose them depending on the season and on all the factors that influence the smell.

Why I left these courses at the end? Well, because in 2016 I started a basic make-up course at Melkior and I want to perfect my skills, but this isn’t such a high priority for me. There are some very important wishes, but I will reveal them only when I will achieve them.

What are your 2017 wishes?

If you want to see my latest blog posts or videos from my blog/YouTube channel, follow me on Snapchat and find me as stefaniamedelet or on FacebookInstagram and Youtube.

Kisses, S.

27 thoughts on “Welcome 2017! I’m sure you will be good <3”

  1. La mine functioneaza mai bine partea cu agitatul, parca nu-mi iese ceva foarte bine daca nu mi-am facut o multime de idei inainte. 🙂

  1. Multumesc, Bianca! Eu nu am mai facut bilantul pe 2016 pentru a fost un an foarte demotivant pentru mine si nu am reusit sa fac mare lucru. Din acest motiv, am inceput 2017 cu o lista de lucruri pe care vreau sa le realizez.

  1. Multumesc, Stefania! Si eu ma demotivez usor, dar sper ca avand o lista in fata sa muncesc zilnic pentru a realiza tot ce-mi doresc.

  1. Ma bucur ca articolul meu iti este util, eu am facut un curs de machiaj de baza, dar si unul de automachiaj mi-ar placea. 🙂

 1. Sincer, am multe dorinte pt 2017 dar probabil cea mai importanta este sa fiu sanatoasa ca sa le pot face pe toate sa devina realitate. Mult succes, sper sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus!

  1. E mai greu cu mancatul sanatos pentru ca sunt atatea tentatii in jurul nostru. Eu imi propus sa gatesc cat mai mult pentru ca in felul aceasta ma asigur ca stiu ingredientele folosite.

 2. La multi ani si tie. Iti doresc multa sanatate si succes in Noul An. Sunt foarte curioasa de cursul de vinuri, imi poti da mai multe detalii?

  1. Multumesc, Larisa! Sa ai un an plin de realizari! Inca nu stiu nimic despre acest curs de vinuri, acum cativa ani vazusem ceva, insa am ratacit informatia. Voi scrie un articol intreg dedicat acestui subiect atunci cand voi avea toate informatiile.

 3. Pai poti sa folosesti 1-2 articole de pe blog sa faci un clip youtube. Spre exemplu si acest artico il puteai transfroma intr-un clip dragut. E mai multa mai munca dar merita!

  1. Am foarte multe idei pentru canalul de YouTube, insa timpul este problema. Incerc sa ma organizez in asa fel incat sa le si pun in practica.

 4. Succes!
  Este destul de greu sa fii foarte activa pe blog, YT si sa ai timp si pentru tine, sot, prieteni si altele…nu vreau sa te descurajez in vreun fel, tocmai de aceea iti doresc succes.
  Eu personal nu vreau sa mai postez zilnic, pentru ca am obsevat sa nu mai am timp si pentru chestii mici care imi aduc mie bucurie! Te pup

  1. Mulumesc, Lory! Intr-adevar, este multa munca si nu ai timp sa le faci pe toate. Sper sa-mi iasa si sa le pot imbina pe toate. Te pup

 5. Welcome back! Eu am o dorinte legate de sanatate, sa imi rezolv problemele de sanatate si sa merg la sala de cel putin 3 ori pe saptamana si sa ma tin de ea. in rest totul se rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.