Buna,

De mult nu mai e un secret faptul ca eu si sotul meu iubim mancarea si ne place sa gatim impreuna.
Saptamana trecuta am fost foarte fericita cand am primit o invitatie la lansarea cartii lui Chef Florin Dumitrescu, “Gateste cu mine”. Ti-am povestit si aratat de multe ori parti din colectia mea de carti de bucate si stii deja ca nu e mica si se afla intr-o continua dezvoltare.

Chiar daca subiectul articolului nu are legatura cu machiajul, este vorba despre frumusetea din farfuriile noastre si despre frumusetea pe care o vad pe chipul celor dragi atunci le pregatesc diverse tipuri de mancare.

Ii spuneam si lui Chef Florin Dumitrescu, atunci cand am stat putin de vorba, ca imi place sa rasfoiesc o carte de bucate in care sa citesc povestile retetelor. In felul acesta, simt ca omul care a scris cartea e chiar langa mine si imi povesteste cum a ajuns sa pregateasca acel fel de mancare.

 

“Gateste cu mine” este o carte cu retete de acasa, retete simplu de facut si cu care ii poti impresiona pe cei dragi.

“Am sa tin minte toata viata primul crevete pe care l-am mancat. Era vara lui 2002 cand m-am hotarat, la 14 ani, sa devin bucatar si am avut norocul sa-mi incep cariera intr-unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti. Nu am inceput intr-un restaurant mic, nici in vreunul specific, ceea ce probabil ca a fost mai bine – aruncat direct in valtoarea fine dining-ului nu am avut timp sa ma plafonez, sa ma plictisesc.”, spune Chef Florin Dumitrescu la pagina cu Creveti cu usturoi, ardei iute si rosii cherry.

 

Nu am avut timp sa pregatesc nici o reteta din cartea “Gateste cu mine” dar am in minte o cina cu prietenii, la mine acasa, in cadrul careia sa le pregatesc cateva minunatii.

Daca nu ai achizitionat-o inca, te indemn sa o faci, vei avea numai de castigat. O gasesti aici la pretul de 49.99 Lei.

 

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Stefania M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.