Buna,

Acum cateva luni am urmat cursurile Scolii de Make-up Melkior si m-am decis sa-ti povestesc experienta mea.

In primul rand, ai nevoie sa stii cateva informatii importante:
– cursurile se desfasoara pe o perioada de 2 saptamani, de luni pana vineri
– poti alege intervalul 9.00-15.00 sau 16.00-22.00, in functie de programul tau
– timp de 6 ore zilnic vei studia un machiaj si il vei exersa pe una dintre cursante
– vei machia aproape toate tipurile de ochi si vei invata sa aplici corectiile necesare fiecarei forme de fata, ochi sau buze
– cursurile se desfasoara pe o perioada de 60 de ore

Cum s-a desfasurat cursul?

Am inceput usor in prima zi de curs care a fost una mai mult de prezentare. Am primit un manual cu toate informatiile care urmau sa fie prezentate in cadrul cursului si am discutat despre cum se va desfasura acesta.
Am aflat ca la sfarsitul primei si celei de-a doua saptamana vom sustine un test si ca dupa terminarea cursului vom sustine inca un test format din doua parti: practica si teorie.

In zilele urmatoare am inceput sa studiem tipurile de pensule, am invatat care este diferenta dintre pensulele din peri sintetici si pensulele din par natural. Am studiat formele fetei, ochilor si buzelor si care sunt corectiile care trebuie aplicate la nivelul acestora.
A urmat partea cea mai grea, dupa parerea mea, colorimetria. Pe langa informatiile obtinute in timpul cursului, am inceput sa caut mai multe informatii pe net si sa ma documentez mai bine pentru a putea intelege exact cum sta treaba.

Dupa toata nebunia cu multe, multe informatii acumulate a venit timpul sa trecem la partea practica, am invatat 8 tipuri de machiaj, printre care machiajul de zi, machiajul de zi business, machiajul de mireasa si mai multe tipuri de machiaj de seara.

Am inteles care este ordinea corecta de aplicare a produselor pe fata si care este diferenta dintre un machiaj de zi si unul de seara dar si diferenta dintre un machiaj de seara si cel de mireasa.

Merita sa urmezi cursurile Scolii de Make-up Melkior?


DA!
Am pornit de informatii corecte pe care le stiam dar si de la multe informatii gresite pe care la invatasem de pe Youtube si am ajuns sa stiu cum se executa un machiaj corect.

Eu am avut noroc sa o am aproape pe prietena mea Ana (The BeautyMist) dar si sa am un profesor (Teodor Varban) care sa raspunda tuturor intrebarilor mele, care nu au fost deloc putine. Recunosc ca tind sa fiu putin mai mult sacaitoare atunci cand nu inteleg anumite lucruri si am nevoie de lamuriri.
Multumesc, Teo, pentru toate informatiile si toate raspunsurile pe care mi le-ai dat!

Daca doresti sa te inscrii la Scoala de Make-up Melkior, in luna octombrie beneficiezi de o reducere de 20% din pretul cursului.
Ce mai astepti? Nu te-ai inscris inca?

Sursa: Scoala de Make-up Melkior

 

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

 

Stefania Medelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.