Daca imi spunea cineva acum 1 an de zile ca voi savura cartofii dulci, nu as fi crezut. Am incercat de cateva ori sa mananc cartofi dulci facuti piure sau la cuptor, dar mi se pareau gretosi, mult prea dulci pentru gustul meu.

De cand am inceput sa mananc mult mai sanatos si sa am o mai mare grija cu alimentele pe care le consum, am incercat tot felul de legume si de combinatii, printre care si cartofii dulci.

Zilele trecute eram la birou, luasem o mica pauza si treceam rapid printre Instagram stories postate de oamenii pe care ii urmaresc. La un moment dat, am vazut la Andy de la @stylescrapbook o minunatie preparata cu ajutorul catorva ingrediente. Se intampla inainte de pauza de pranz si, efectiv, pana cand am ajuns acasa, numai la asta m-am gandit.

Am intrat in Lidl in drum spre casa pentru ca stiam ca acolo gasesc ingredientele necesare, plus verdeturi proaspete in ghiveci si am cumparat tot ce-mi trebuia.

 

Pe pagina de facebook a blogului, cat si pe instagram sunt mult mai activa decat aici, pe blog, asa ca te invit sa ma urmaresti pe  FacebookInstagram, dar si pe Youtube.

Te pup, S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.