Buna,

Pentru ca deja miroase a weekend, m-am gandit sa-ti dau 5 motive pentru care merita sa mergi la cinema pentru a viziona The Secret Life of Pets.
In general, nu merg la cinema pentru animatii dar cand am vazut trailer-ul oficial, mi-am spus ca nu trebuie ratata.

 

De ce mi-a placut?
* Am si eu un catel acasa, o minune de bulldog francez si pe toata perioada derularii animatiei, m-am gandit la el si imi imaginam cum se distreaza singur acasa, atunci cand eu si sotul meu suntem plecati.
* Animatia este foarte amuzanta, de multa vreme nu am mai ras cu atata pofta la un film.
* Actorii ale caror voci au fost folosite sunt geniali! Kevin Hart este unul dintre actorii mei preferati iar personajul pe care l-a intruchipat, acel iepuras dragut si malefic, este facut fix dupa profilul lui: mic si rau dar amuzant in acelasi timp. 🙂

 

* Este o animatie numai buna de vazut dupa o zi/saptamana obositoare la serviciu, atat in compania iubitului/sotului, cat si in compania celor mici.

* Sa nu uit de animatia cu minioni care preceda The Secret Life of Pets! Initial am crezut ca sunt in sala gresita dar apoi am realizat ca e numai un teaser.

 

Te-am convins? Fuguta la cinema!
Sper ca ti-am dat o idee pentru weekend, astept parerea ta in comentarii.

Daca vrei sa vezi cele mai recente postari sau video-uri aparute pe blog/canalul meu, te invit sa ma urmaresti pe FacebookInstagram si Youtube.

Stefania Medelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.